mostbet aplikacja

Home Forums General mostbet aplikacja

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  mostbet_bcMt 2 days, 5 hours ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author

mostbet_bcMt
    Participant

Siedze tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Yggdrasilu. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]https://mostbet-pol.pl[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.